Lægning af klinker med præcision​

Mangler du en murer, der kan lægge klinker for dig? Hos Murermester Winther kan vi stå for lægning af klinker​.

Vi hjælper kunder i en radius af 70-80 kilometer fra Ålsgårde. Vi kan derfor også komme til byer som Hornbæk, Helsingør, Fredensborg og lignende, når du skal bruge en dygtig murermester til at lægge nye klinker og fliser.

Vi kan hjælpe med lægning af klinker og fliser i:

  • ​Køkken
  • ​Badeværelse
  • ​Bryggers m.m.

Vi beskæftiger os hovedsageligt med lægning af klinker indendørs, men vi kan også hjælpe, hvis du skal have lagt fliser udendørs. 

Skal du have lagt flotte mosaikker indendørs, er det også noget, vi kan hjælpe med.

Hvad koster det at få lagt klinker?

Prisen på lægning af klinker afhænger af flere ting, herunder opgavens omfang, samt valg af klinker m.m. Det kan eksempelvis også afhænge af, om du skal have fliser på køkkenvæggen, eller om der er tale om udskiftning af gulvklinker.

I forbindelse med lægning af klinker står vi altid til rådighed, hvis du har brug for rådgivning om valg af klinker og fliser. Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning. Ønsker du et uforpligtende tilbud, er dette selvfølgelig også muligt. Vi kommer gerne hjem til dig og vurdere projektet, og hvad det kommer til at koste.

Lad os hjælpe dig med lægning af klinker

Skal du have en dygtig murermester til at klare lægning af klinker hjemme hos dig, kan vi være den helt rette løsning. Vi kan hjælpe med lægning af store og små klinker i forskellige mønstre.

Vil du have et flot resultat, hvor kvaliteten er i top, så kontakt os i dag. Du kan ringe på telefon 27 26 18 84 eller du kan skrive en e-mail til thomas@murermesterwinther.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Mangler du et gratis og uforpligtende tilbud?

​Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Send evt. billeder *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​Murermester Winther ApS

CVR: 42038628

​​Apperupvej 40, 3140 Ålsgårde​

Kontakt os

Telefon:
27 26 18 84

E-mail:

thomas@murermesterwinther.dk

Få et uforpligtende tilbud

27 26 18 84