Renovering af badeværelse af dygtig murer​

​Skal du i gang med renovering af badeværelse? Hos Murermester Winther har vi en masse erfaring med at lave nye badeværelser.

Vi ligger i Ålsgårde, hvor vi har hjulpet mange af de lokale. Vi kan dog også sagtens stå for renovering af badeværelse, hvis du bor i nærliggende byer som Hornbæk, Helsingør eller Fredensborg.

Når du vælger at benytte vores murerfirma til renovering af badeværelse, får du en dygtig murermester, der har en masse erfaring inden for murerfaget. Vi har lavet mange flotte badeværelser i tidens løb, og vi kan derfor både hjælpe med helt nye badeværelser og mindre eller større renoveringer af badeværelser.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen for renovering af badeværelse afhænger af flere forskellige ting. Det afhænger blandt andet af, om der er tale om et helt nyt bad, eller om der blot skal laves nogle renoveringer på det eksisterende. Derudover kan vores priser også afhænge af, hvor stort eller lille badeværelset er, og hvor kompleks opgaven er.

Når du vælger at få os til at stå for renovering af badeværelse, har du altid mulighed for, at vi kommer ud og ser på projektet, inden vi går i gang. Her kan vi i fællesskab finde ud af, hvad det er, du skal have lavet. Derudover har du også mulighed for at få et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker dette.

Lad os hjælpe dig med badeværelsesrenoveringen

Vi kan hjælpe dig med at få et nyt badeværelse, der passer til dit behov og din smag. Vi sørger for godt håndværk og en kvalitet i top. Derudover har vi samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at renovere badeværelset fra top til tå.

Hvis du vil høre mere om, hvordan du kan få et nyt badeværelse, kan du kontakte os på telefon 27 26 18 84 eller skrive en 

e-mail til thomas@murermesterwinther.dk.

Mangler du et gratis og uforpligtende tilbud?

​Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Send evt. billeder *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​Murermester Winther ApS

CVR: 42038628

​​Apperupvej 40, 3140 Ålsgårde​

Kontakt os

Telefon:
27 26 18 84

E-mail:

thomas@murermesterwinther.dk

Få et uforpligtende tilbud

27 26 18 84