​Skalmuring foretaget af kvalitetsbevidst murermester

Skal du have foretaget skalmuring af din facade, og mangler du en murermester, der kan klare opgaven for dig?

Hos Murermester Winther kan vi tilbyde skalmuring til kunder i Ålsgårde og omkringliggende byer som Hornbæk, Helsingør og Fredensborg. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.

Når du vælger Murermester Winther til at lave din skalmuring, får du en kvalitetsbevidst murer, der går højt op i, at du får en flot løsning. Derudover sikre vi selvfølgelig, at du også får en holdbar løsning, som du helt sikkert vil blive tilfreds med.

Giv facaden en fornyelse med skalmuring

Når du vælger at få foretaget skalmuring af os, sørger vi for, at dine ydermure får en fornyelse. Det kan være med til at give noget æstetik, samtidig med, at det også er med til at forlænge holdbarheden for ydermuren. Vores skalmuring omfatter blandt andet:

Når du vælger os til at stå for skalmuring på din facade, vil priserne variere efter, hvad du skal have lavet og omfanget deraf. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få en mere konkret pris.

Lad os stå for din næste opgave

Vi vil gerne hjælpe dig med at give din facade et friskt look. Vi kan give dig et flot resultat, der får facaden til at se ud som ny og vi giver selvfølgelig altid gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan kontakte os på telefon 27 26 18 84 eller du kan skrive en e-mail til thomas@murermesterwinther.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Mangler du et gratis og uforpligtende tilbud?

​Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Send evt. billeder *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​Murermester Winther ApS

CVR: 42038628

​​Apperupvej 40, 3140 Ålsgårde​

Kontakt os

Telefon:
27 26 18 84

E-mail:

thomas@murermesterwinther.dk

Få et uforpligtende tilbud

27 26 18 84